Talentee gaat stoppen

Vanaf 1 november 2019 kan er geen gebruik meer gemaakt worden van de diensten van Talentee.

Door ontwikkelingen in de markt, de veranderende samenwerking met vacaturesites en de verschuiving van onze focus is het moeilijk te zorgen dat Talentee een product blijft dat voldoet aan de verwachtingen van onze gebruikers.

We willen je bedanken voor je deelname aan Talentee en je laten weten wat je nu kunt doen.

Op 31 oktober 2019 wordt je Talentee account beëindigd. Vanaf 1 november kan er geen gebruik meer gemaakt worden van de diensten van Talentee.

Vacatures en sollicitaties in je Talentee account worden ook verwijderd. Tot 1 november heb je de tijd om je sollicitaties, cv’s en andere content te downloaden en opslaan. Doe dit vóór november 2019.

Wat gaat er veranderen?

Vanaf vandaag 21 augustus zijn er enkele limitaties ingesteld op het gebruik van Talentee.

  • Er kunnen geen nieuwe organisaties meer aangemeld worden
  • Betaald adverteren is niet meer mogelijk

Vanaf 9 september 2019 kunnen er geen nieuwe vacatures meer toegevoegd worden.
Bestaande, langlopende vacatures zullen de sluitingsdatum van 9 oktober 2019 krijgen en zullen daarna verlopen. Vanaf 1 november heb je geen toegang meer tot je vacatures.

Bij Team Talentee willen we je hartelijk bedanken dat je eraan hebt bijgedragen Talentee zo speciaal te maken. We waarderen het enorm dat er met veel liefde gebruik is gemaakt van het Talentee platform. Mocht je opzoek gaan naar een alternatief, kijk dan eens naar Recruitee: https://recruitee.com/

Mocht je vragen hebben over de beëindiging van Talentee, neem dan zeker contact met ons op.

Groetjes,

Team Talentee