Wervingsapp Talentee onderdeel van 50 beste innovaties uit Nederland

Dinsdag 29 september is de vijfde editie van het boek ‘Goed nieuws uit Nederland’ gepresenteerd met daarin de 50 beste Nederlandse innovaties. Talentee, een gratis wervingsapplicatie voor het MKB wordt hierin vermeld.


Het boek

Het boek is een initiatief van PDMA.NL de vereniging van en voor innovatieve practioners, consultants en academici in Nederland. Iedere twee jaar brengt PDMA het boek uit. Steeds met een kleurrijke verzameling aan innovaties. Van industriële schuimblusinstallaties tot koffiebekers uit bioplastic. De editie van 2015 bevat nu dus ook een HR-applicatie.

Talentee

Het Eindhovense softwarebedrijf Talentee ontwikkelt IT – oplossingen voor de arbeidsmarkt. In juni 2015 hebben zij hun gratis wervingsapplicatie op de markt gebracht. De app is gemaakt voor het MKB om grip te houden op het wervingsproces. Via de app kan je vacatures plaatsen, collega’s toevoegen om te beoordelen en afspraken maken met sollicitanten. Het programma geeft via statistieken inzicht in waar je sollicitanten vandaan komen. Daarnaast houdt het automatische to do’s bij zodat je niets vergeet. De makers van Talentee zijn ook verantwoordelijk voor Jobport, een vacature zoekmachine voor coaches en loopbaanprofessionals.

Voor meer informatie kijk op: www.talentee.nl