Talentee partner Dag van de Loopbaan

Noloc, beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs, organiseert op 26 september de Dag van de Loopbaan. Tijdens deze dag kunnen werknemers, werkgevers, werkzoekenden en studenten vrijblijvend kennismaken met een loopbaanadviseur in zijn/haar omgeving. De Noloc erkend loopbaanprofessional helpt in een individueel gesprek (45 minuten) of workshop (2 uur) de juiste stap te zetten aan de hand van 12 thema’s, zoals studie- of beroepskeuze, effectief werk zoeken, een betere combinatie tussen werk en privé of een check van je CV en LinkedIn profiel.

Ben je HR-professional en ben je enthousiast geworden over de Dag van de Loopbaan? Deel je enthousiasme dan onder je collega’s, vakgenoten en klanten. Kijk voor meer informatie op www.dagvandeloopbaan.nl/hr

Banner_HR_DvdL_2015